Menü Bezárás

Kurzusaink

Légy profi író, képezd magad nálunk!

Válaszd ki a legmegfelelőbb kurzust!

Többféle tanfolyamot, workshopot indítottunk, hogy a tudásodhoz, tehetségedhez legjobbat találd meg. Ha jelentkezni szeretnél, csak kattints a kurzusoknál lévő gombra!

Könyvmarketing – Íróként a közösségi médiában

Sokan, sokfélét vélnek tudni a könyvírás mesterségéről, azonban a gyakorlatban kevesen használják ki tehetségüket és lehetőségeiket megfelelően. A döntés a Te kezedben van! Gyere el egy napos workshopunkra és legyél az, aki belátható rövid időn belül megvalósította az írói álmát!

Tucatnyi hasonló törekvéssel rendelkező ember – egy helyen. Ők mind olyanok, mint Te, akikben buzog az írhatnék. Ismerkedj és inspirálódj, köss új barátságokat, az előadókon túl tanulj a többiek észrevételeiből, kérdéseiből is.

A jó hangulat és a lelkesítő közeg mind Rád vár!

Könyvmarketing – Kurzus íróknak

Elérni a potenciális olvasókat általában nem egyszerű, bár egyre több eszköz áll ehhez rendelkezésünkre, eltévedni köztük mégis nagyon könnyű.

Épp ezért döntöttünk úgy, hogy eddigi tapasztalatainkat, gyakorlatban kipróbált és működő módszereinket megosztjuk veled is.

Gyere el egész napos workshopunkra és segítünk, hogy az írói álmodból valóság legyen!

Író leszek workshop – íráskurzus

Sokan, sokfélét vélnek tudni a könyvírás mesterségéről, azonban a gyakorlatban kevesen használják ki tehetségüket és lehetőségeiket megfelelően. Lennél Te a következő sikeres hazai szerző?

Jó ideje azon gondolkodsz, hogy könyv formájában publikáld mindazt, ami az elektronikus mappáidban, vagy az asztalod fiókjában vár csendben az olvasókra?

Gyere el egész napos workshopunkra és segítünk, hogy az írói álmodból valóság legyen!